Buiten on Ice

Bedankt voor het komen naar Buiten on Ice!

Buiten on ice 2023-2024 is afgelopen.

Welkom bij de meest sfeervolle schaatsbaan van Almere, waar plezier maken centraal staat! Onze schaatsbaan is niet alleen de ideale plek om jezelf uit te leven op het ijs, maar ook voor schoolschaatsen en besloten bedrijfsborrels op het ijs. Laat je verrassen door de winterse magie van onze schaatsbaan in Almere Buiten.

Voor meer informatie kunt u mailcontact opnemen via mailadres info@buitenonice.nl

Prijzen en openingstijden

Voor slecht €7,50 kunt u gebruik maken van de schaatsbaan. De prijs is inclusief huur van schaatsen, een kopje koffie/thee en een strippenkaart voor leuke acties in het centrum van Almere Buiten!

Let op, het gebruik van noren is niet toegestaan op de schaatsbaan en het dragen van handschoenen tijdens het schaatsen is verplicht! 

Vanaf 1 Januari mogen wij geen weggooibekers meer verstrekken op het moment dat je de gratis koffie of thee bij ons binnen wil opdrinken. Je mag het wel buiten (togo) opdrinken of anders binnen in je eigen meegenomen mok gaan nuttigen (bring your own!)

De schaatsbaan is elke dag geopend van 10:00 tot 19:00
Afwijkenden openingstijden; 2de Kerstdag van 12.00 tot 17.00, Oudejaarsdag van 10.00 tot 17.00 en Nieuwjaarsdag van 12.00 tot 19.00 uur open.