"Afdankertjes" Vintagemarkt in Almere Buiten

Heel Nederland is aan de vintage en dan nu eindelijk, eindelijk eindelijk is het dan zover. Er komt een heuse vintagemarkt in Almere ‘Afdankertjes’. Wat jij altijd met liefde hebt gedragen, kan nu iemand anders pareltje worden. 

Wil jij jouw goed draagbare kleding, schoenen en aanverwante accessoires aan de man brengen, want weggooien is toch zonde? Kom dan zaterdag 13 en 20 augustus naar Friethuys ''MET!'' op het Rio de Janeiroplein Almere Buiten. Bij Friethuys ''MET!''  kun je patat eten en dus is het daar altijd DRUK! Op zaterdag 13 augustus is er zelfs i.p.v. M E T, speciaal inclusief spetterende allesverpletterende ZOMERBINGOW-SJOW. Je weet wel van Tante Samantha en Swarte Sjonnie. Gegarandeerd veel publiek. Het Almeerse fenomeen ‘Second Heaven Tweedehands Merkkleding’ is de vaste partner. 

Claim je plek en verkoop je knappe (merk) dames-, kinder, herenkleding, schoenen, zonnebrillen, accessoires, tassen en wat al niet meer. Stroom is aanwezig. De organisatie vraagt jullie zelf een tafel, stoelen en eventuele kledingrekken, spiegels en gezelligheid mee te nemen. Meld je aan door een e-mail te sturen naar chantal@vanderwal-projectmanagement.nl

LET OP: HET IS GEEN KLEEDJESMARKT. DE VINTAGEMARKT IS NIET OP DE GROND. 

Het is van 11.00 – 17.00 uur. Opbouwen is van 10.00 – 11.00 uur, afbouw van 17.00 – 18.00 uur.

Aanmelden en/of vragen stellen kun je door een PB of e-mail naar chantal@vanderwal-projectmanagement.nl te sturen.