Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten

Op zaterdag 10 september luiden we het nieuwe schooljaar feestelijk in tijdens het Kidsproof Kinderfeest. Kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen: zij kunnen dan meedoen aan een heleboel activiteiten, georganiseerd door het online platform Kidsproof Flevoland. Deze feestelijke dag vol activiteiten voor kinderen van 2 t/m 12 jaar vindt plaats in Almere Buiten. De toegang is gratis en iedereen is welkom tussen 12.00 en 17.00 uur op het Baltimoreplein & Noordeinde.

Kennismaking kinderaanbod Almere
Tijdens het Kinderfeest maken ouders én kinderen op een laagdrempelige manier kennis met het leuke en veelzijdige kinderaanbod in Almere. Op het Kidsproof Kinderfeest kunnen kinderen meedoen met creatieve en sportieve workshops, spelletjes, een speurtocht en andere activiteiten, georganiseerd door ondernemers uit Almere en net daarbuiten. “Verder is er een kleedjesmarkt waar ouders en kinderen zich gratis voor op kunnen geven en een boeken ruilbeurs waar kinderboeken een nieuwe eigenaar krijgen”, legt Susanne Frens van Kidsproof Flevoland uit. Het complete programma is te vinden op de website www.kidsproof.nl/flevoland.  

Locatie en toegang
De toegang voor het Kidsproof Kinderfeest is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Om deel te nemen aan de activiteiten is een strippenkaart nodig, deze is gratis af te halen bij de Kidsproof-stand.